Sebastian Olden-Jørgensen: Poesi og politik. Lejlighedsdigtningen ved enevældens indførelse 1660. Renaissancestudier 8. (Museum Tusculanums Forlag, 1996). 207 s., 198 kr. - Ladewig Peterson, E. (Historie/Jyske Samlinger, 1997)
-