Merete Binderup, et al.: Atlas over Fyns kyst i jernalder, vikingetid og middelalder, red. Ole Crumlin- Pedersen, Erland Porsmose, Henrik Thrane. (Odense Universitetsforlag, 1996). - Poulsen, Bjørn (Historie/Jyske Samlinger, 1997)
Merete Binderup, Jørgen Christoffersen, Ole Crumlin-Pedersen, Bente Holmberg, Niels Nielsen, Erland Porsmose og Henrik Thrane: Atlas over Fyns kyst i jernalder, vikingetid og middelalder, red. Ole Crumlin- Pedersen, Erland Porsmose, Henrik Thrane. (Odense Universitetsforlag, 1996). 308 s.