Bredo L. Grandjean: Stukarbejder i Danmark 1660-1800. Efterladt manuskript udgivet af Christy Grandjean. (Poul Kristensens Forlag, 1994). 327 s., 298 kr. - Munk-Jørgensen, Wivan (Historie/Jyske Samlinger, 1996)
-