Wilhelm Christmas-Møller: Obersten og kommandøren. Efterretningstjcneste, sikkerhedspolitik og socialdemokrati 1945-1955. (Gyldendal, 1995). 274 s., 268 kr. - Dybdahl, Vagn (Historie/Jyske Samlinger, 1996)
-