Flemming Mikkelsen: Radikaliseringen af de offentlige ansatte i Danmark. (SFAH skriftserie nr. 31). (Selskabet til Forskning i Arbejderbevægelsens Historie, 1994). 202 s., 195 kr. - Wium Olesen, Niels (Historie/Jyske Samlinger, 1996)
-