Carsten Bach-Nielsen og Per Ingesman (red.): Kirken af levende Stene. Den grundtvigske tradition i dansk kirkehistorieskrivning. (ANIS, 1994). 239 s., 198 kr. - Chr. Manniche, Jens (Historie/Jyske Samlinger, 1995)
-