Jette Mackintosh: Danskere i Midtvesten. Elk Horn - Kimballton bosættelsen 1870-1925. (1993). Niels Peter Stilling and Anne Lisbeth Olsen: A New Life. Danish emigration to North America as described by the emigrants themselves in letters 1842-1946. (1994) - Bredmose Simonsen, Henrik (Historie/Jyske Samlinger, 1995)
Jette Mackintosh: Danskere i Midtvesten. Elk Horn - Kimballton bosættelsen 1870-1925. Københavns Universitet. Institut for Økonomisk Historie Publikation nr. 22. (Akademisk Forlag, 1993). 222 s. Niels Peter Stilling and Anne Lisbeth Olsen: A New Life. Danish emigration to North America as described by the emigrants themselves in letters 1842-1946. Udvandrerarkivets Skriftserie: Udvandrerhistoriske Studier Nr. 6. (Udvandrerarkivet, 1994). 220 s.