Henrik Gjøde Nielsen: Sportens Spor. Gymnastik- og idrætshistorie fra Viborg Amt. (Gymnastik- og Idrætshistorisk Samling, 1994). Henrik Gjøde Nielsen: Blot Brudstykker. Historisk strejftog i Hals kommune. (Hals kommune, 1994). - Pedersen, John (Historie/Jyske Samlinger, 1995)
Henrik Gjøde Nielsen: Sportens Spor. Gymnastik- og idrætshistorie fra Viborg Amt. (Gymnastik- og Idrætshistorisk Samling, 1994). 153 s., 98 kr. Henrik Gjøde Nielsen: Blot Brudstykker. Historisk strejftog i Hals kommune. (Hals kommune, 1994). 112 s., 98 kr.