Flemming Gorm Andersen: Danmark og Antikken 1980-1991. En bibliografi over 12 års dansksproget litteratur om den klassiske oldtid. Danish Humanist Texts and Studies 8. (Det kongelige Bibliotek/Museum Tusculanums Forlag, 1994). 306 s., 230 kr. - Christiansen, Erik (Historie/Jyske Samlinger, 1995)
-