Leif Thorsen: H.P. Sørensen. Arbejdsmand - chefredaktør - overborgmester. SFAH's skriftserie bd. 34. (Selskabet til Forskning i Arbejderbevægelsens Historie, 1994). 154 s., 150 kr. - Dybdahl, Vagn (Historie/Jyske Samlinger, 1995)
-