Johannes Christiansen: Familien Rønnenkamp fra Flensborg - en slægtsfortælling fra helstatens dage. (Studieafdelingen ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig, 1994). 136 s., 98 kr. - Klos, Michael (Historie/Jyske Samlinger, 1995)
-