Erik Nørr: Skolen, præsten og kommunen. Kampen om skolen på landet 1842-1899. Stat - forvaltning - samfund. Studie 5. (Jurist- og Økonomforbundets Forlag, 1994). 563 s., 295 kr. - Tarbensen, Kenn (Historie/Jyske Samlinger, 1995)
-