Ditte Benzon Goldschmidt: Oprindelige folks rettigheder i Norden. Den historiske og aktuelle situation for grønlændere, samer og de oprindelige folk i Ruslands sibiriske områder. (The Danish Centre for Human Rights, 1994). 177 s. - Kjær Sørensen, Axel (Historie/Jyske Samlinger, 1995)
-