Norske Reise Anno 1733. Faksimileudgave af håndskrift i Hendes Majestæt Dronningens Håndbibliotek. (Poul Kristensen, 1992). 360 s., 1.780 kr. - Jespersen, Knud J. V. (Historie/Jyske Samlinger, 1995)
-