Bo Fritzbøger (udg.): Danske skovbrug 1710-33. Indberetninger til overjægermester Frederik von Gram. (Selskabet for Udgivelse af Kilder til Dansk Historie og Skovhistorisk Selskab, 1993). 302 s. - Mikkelsen, Jørgen (Historie/Jyske Samlinger, 1995)
-