Finn Stendal Pedersen (udg.): Landmandsliv 1815 til 1855. J.A. Hofman (Bang)s erindringer og breve. (Odense Universitetsforlag, 1993). 221 s., 198 kr. - Skriver, Jens (Historie/Jyske Samlinger, 1995)
-