Torben Rechendorff (red.): John Christmas Møller - en konservativ profil. Udgivet i anledningen af 100-årsdagen for John Christmas Møllers fødsel 3. april 1894. (Christmas Møllers Mindefond, 1994). 80 s. - Toft Hansen, Søren (Historie/Jyske Samlinger, 1995)
-