Fokus på kvinner i middelalderkilder. Rapport fra symposiet »Kilder til kvinnehistoriske studier i nordisk middelalder,« lsegran, september 1990. Redigert av Berit Jansen Sellevold, Else Mundal, Gro Steinsland. (Viktoria Bokforlag, 1992). 111 s., 115 SKr. - Jacobsen, Grethe (Historie/Jyske Samlinger, 1994)
-