Bjørn Westerbeek Dahl: Kortets historie i Vejle amt. Fra renaissancens byprospekter til 1800-tallets generalstabskort. (Vejle Amts historiske Samfund, 1993). 135 s. - Degn, Ole (Historie/Jyske Samlinger, 1994)
-