Jørgen Steen Jensen, Kirsten Bendixen, Niels-Knud Liebgott og Fritze Lindahl under medvirken af Keld Grinder-Hansen og Gert Posselt: Danmarks middelalderlige skattefund c. 1050-c. 1550. (Det Kongelige nordiske Oldskriftselskab, 1992). - Christiansen, Erik (Historie/Jyske Samlinger, 1994)
Jørgen Steen Jensen, Kirsten Bendixen, Niels-Knud Liebgott og Fritze Lindahl under medvirken af Keld Grinder-Hansen og Gert Posselt: Danmarks middelalderlige skattefund c. 1050-c. 1550. Del 1. Indledning. Fundkatalog c. 1050-c. 1241. Del 2. Fundkatalog fra c. 1241-c. 1550. Registre. (Det Kongelige nordiske Oldskriftselskab, 1992). 315 og 339 s., 1.000 kr. plus moms.