Georg Albrecht Kofoed: Forsøg til en Dansk Søe Ord-Bog med Beskrivelse paa hver Ord og deres Benævning i det Frandske og Engelske Sprog. (Handels- og Søfartsmuseet på Kronborg. 1992. LXIII + 30 I s. - Degn, Ole (Historie/Jyske Samlinger, 1994)
Georg Albrecht Kofoed: Forsøg til en Dansk Søe Ord-Bog med Beskrivelse paa hver Ord og deres Benævning i det Frandske og Engelske Sprog. An Attempt to Compile a Danish Marine Dictionary with a description of every Word and Their Translation into the French and English Languages. (Handels- og Søfartsmuseet på Kronborg. 1992. LXIII + 30 I s.