Register til Sønderjyske Årbøger 1889-1988. Børge L. Barløse. (Udg. af Historisk Samfund for Sønderjylland, Aabenraa, 1989). 488 s., 225,kr. (medlemmer 150,-). Sønderjyske Årbøger 1989. (Udg. af Historisk Samfund for Sønderjylland). 607 s. - Elklit, Tove (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
-