Brita Malmer: The Sigtuna Coinage c. 995-1005. Commentationes de nummis saeculorum IX-XI in Suecia repertis. Nova series 4. (Kungl. Vitterhets Historie och Antikvitets Akademien og Spink & Son, 1989). 120 s. + 36 pis. - Christiansen, Erik (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
-