Ole L. Frantzen (red.): Linieskibet Holsten 1772-1814. En kulturhistorisk studie af et dansk orlogsskib. (Marinehistorisk Selskab, 1988). 219 s. - Willemoes Jørgensen, Per (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
-