Ryd klosters årbog. Oversat og kommenteret af Rikke Agnete Olsen. Illustration af Jørgen Kragelund. (Wormianum, 1989). 91 s., 144 kr., for Skalkabonnenter 124 kr. - Ulsig, Erik (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
-