Ib Gejl: Indenfor Snorene, Fondsborsvekselerernes historie - især til 1945. (Udgivet for Foreningen af Fondsbørsvekselerere af Erhvervsarkivet, 1989. 349 s. ill. - Olsen, Erling (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
-