Karen Skovgaard-Petersen: Erasmus Lætus’ Margaretica. Klassisk epos og dansk propaganda. Studier fra Sprog- og Oldtidsforskning 312. (Museum Tusculanums Forlag, 1988). 103. - Christiansen, Erik (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
-