Torsten Burgman: Nils Hyltenius-Silfverskiöld. Professor och akademirektor i Lund. Hans dagbok från Malmö belägring 1676. (Studentlitteratur, Lund, 1989. Distribution: Almqvist & Wiksell International, Stockholm). 134 s., ill., 167 SEK. - J. V. Jespersen, Knud (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
-