Huse og husmænd i fortid, nutid og fremtid. Småbrugets udbredelse og vilkår i Norden. Beretning fra det 12. bebyggelseshistoriske symposium ved Odense universiet den 2.-4. november 1988. - Korr Johansen, Erik (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
Huse og husmænd i fortid, nutid og fremtid. Småbrugets udbredelse og vilkår i Norden. Beretning fra det 12. bebyggelseshistoriske symposium ved Odense universiet den 2.-4. november 1988. Udgivet af »Bebyggelse og agrarøkonomi - Fynsprojektet«, ved Helle Damgaard og Per Grau Møller. 1989, 191 s. 188 kr. (Odense University Studies in History and Social Sciences vol. 118).