Ebeltoft-arkiverne 1842-1970. Fortegnelse over arkiverne fra Ebeltoft købstad 1869-1970 og omliggende landkommuner 1842-1970. Ved Harry Christensen. (Udgiverselskabet ved Landsarkivet for Nørrejylland, 1989). 172 s. 244.00 kr. - Elklit, Jørgen (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
-