Gillian Fellows-Jensen og Niels Lund (red.): Beretning fra Sjette Tværfaglige Vikingesymposium. Forlaget Hikuin og afdelingen for Middelalderarkæologi ved Aarhus Universitet, 1987). 45 s. - Linton, Michael (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
-