Jens Johansen: Fra seks lansbyer til syv bydele. Bebyggelsens udvikling i Søllerød Kommune. (Historisk-To- pografisk Selskab for Søllerød kommune, 1988). 112 s., ill. - Vedel-Smith, Henrik (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
-