Torben Hjelm: Fra det nu forsvundne Tranquebar. Billeder med en uddybende tekst, der beskriver historien om vor gamle handelskoloni, Tranquebar og logen Serampore samt Nicobarøgruppen. (Strandbergs forlag, 1988). 92 s., 88,50 kr. - Chr. Manniche, Jens (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
-