Carl Rise Hansen: Ydre Mission. Arkivfortegnelse. Vejledning i benyttelse af Rigsarkivets samlinger til danske ydre missions historie (Gad, 1988). 263 s. (= bind 1 i serien »Studier i Kristen Mission og Kulturpolitik)«. - Elklit, Tove (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
-