Svend Aage Andersen: Havnearbejderne i Aarhus - før containernes tid. En undersøgelse af deres livsform og erfaringsverden ca. 1880-1960. (1988). Sv. Aa. Andersen: Salt og brød gør kinden rød. Arbejderliv i Århus 1870-1940. (1985). - Strange Petersen, Erik (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
Svend Aage Andersen: Havnearbejderne i Aarhus - for containernes tid. En undersøgelse af deres livsform og erfaringsverden ca. 1880-1960. (Århus byhistoriske Udvalg, 1988). 247 sider, 203,75 kr. Svend Aage Andersen: Salt og brød gør kinden rød. Arbejderliv i Århus 1870-1940. (Århus byhistoriske Udvalg, 1985). 224 sider, 145,15 kr.