Den Danske Rigslovgivning 1397-1513. Udgivet af Det Danske Sprog- og Litteraturselskab og Selskabet for Udgivelse af Kilder til Dansk Historie ved Aage Andersen. (C. A. Reitzel, 1989). 226 s. - E. Olesen, Jens (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
-