Anders Bjørnvad: Hjemmehæren. Det illegale arbejde på Sjælland og Lolland-Falster 1940-45. (Odense Universitetsforlag, 1988). Jorgen H. Barfod: København kampklar. Københavnsledelsen og den illegale hær 1943-45. (Årsskrift for Frihedsmuseets Venner, 1988 - Poulsen, Henning (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
Anders Bjørnvad: Hjemmehæren. Det illegale arbejde på Sjælland og Lolland-Falster 1940-45. (Odense Universitetsforlag, 1988). 605 s., 298 kr. Jorgen H. Barfod: København kamp klar. Københavnsledelsen og den illegale hær 1943-45. (Årsskrift for Frihedsmuseets Venner, 1988). 163