Steen Wulff Andersen, H. V. Gregersen, Carsten P. Rasmussen og Hans Schultz Hansen: Løjt sogns historie (Skrifter, Udgivne af Historisk Samfund for Sønderjylland, 1988). 378 s., ill. 110 kr. medl. 165 kr. ikke-medlemmer. - Frandsen, Allan (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
-