Tom Lauritsen og John Poulsen: Roebanerne. De danske roebaner i billeder og tekst. (Forlaget Banebøger, 1987). 73 s., 129 kr. Peer Thomassen: Forsvundne stationer. (Forlaget Banebøger, 1988) 80 5.,149kr. - Frandsen, Allan (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
-