Knud Klem: Skibsbyggeriet i Danmark og Hertugdømmerne i 1700-årene. Om skibsbygning og handelskompagnier i den florissante periode, bd. I-II. Handels- og Søfartsmuseet på Kronborg. Søhistoriske Skrifter XIII-XIV. (Finn Jacobsens Forlag, 1985-86). - Green-Pedersen, Svend E. (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
Knud Klem: Skibsbyggeriet i Danmark og Hertugdømmerne i 1700-årene. Om skibsbygning og handelskompagnier i den florissante periode, bd. I-II. Handels- og Søfartsmuseet på Kronborg. Søhistoriske Skrifter XIII-XIV. (Finn Jacobsens Forlag, 1985-86). 251 + 317 s., 670 kr.