Knut Ohlsson: Grosshandlare, bönder, folk. Trönös skogsnäringar från småoch med det industrielle genombrottet. (Almqvist & Wiksell International, 1988). 176 s. - Fode, Henrik (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
-