Ulf Näsman og Jørgen Lund (red.): Folkevandringstiden i Norden. En krisetid mellem ældre og yngre jernalder. Rapport fra et bebyggelsesarkæologisk forskersymposium i Degerhamn, Öland d. 2.-4. oktober 1985. (Aarhus Universitetsforlag, 1988). - Bøgh, Anders (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
Ulf Näsman og Jørgen Lund (red.): Folkevandringstiden i Norden. En krisetid mellem ældre og yngre jernalder. Rapport fra et bebyggelsesarkæologisk forskersymposium i Degerhamn, Öland d. 2.-4. oktober 1985. (Aarhus Universitetsforlag, 1988). 288 s., ill. 168 kr.