Karl Christensen: »Min spanske krig. Erindringer fra Internationale brigaders luftbatteri Dimitrov« 1936-1937«. 1987). Carsten Jørgensen: Fra Bjelkes Allé til Barcelona, Danske frivillige i Spanien 1936-39. Forord ved Klaus Rifbjerg. (1986). - v. Sperling, Peter (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
Karl Christensen: »Min spanske krig. Erindringer fra Internationale brigaders luftbatteri Dimitrov« 1936-1937«. Historisk introduktion ved Henrik Scriver. (SP Forlag, 1987). 196 s., 145 kr. Carsten Jørgensen: Fra Bjelkes Allé til Barcelona, Danske frivillige i Spanien 1936-39. Forord ved Klaus Rifbjerg. (Nyt Nordisk Forlag, Arnold Busck, 1986). 230 s.