Stefan Bohman (red.): Mitt liv och arbete. Kommunal- och industrianställda tjänstemäns minnen. (1987). Birgitta Conradson: Kontorsfolket. En etnologisk studie av livet på kontor. (1988). - Aage Andersen, Svend (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
Stefan Bohman (red.): Mitt liv och arbete. Kommunal- och industrianställda tjänstemäns minnen. (Nordiska museet, 1987). 300 s., ill. Birgitta Conradson: Kontorsfolket. En etnologisk studie av livet på kontor. (Nordiska museets Handlingar 108, 1988). 285 s., ill.