Peder Hansen Resen: Atlas Danicus V. Lolland-Falster - Langeland - Tåsinge - Ær - Als. Udgivet af Henrik Hertig. (1987). Peder Hansen Resen: Atlas Danicus VI D. Ribe stift. Udgivet af Susanne Lykke Nielsen. (1987). - Degn, Ole (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
Peder Hansen Resen: Atlas Danicus V. Lolland-Falster - Langeland - Tåsinge - Ær - Als. Udgivet af Henrik Hertig. (Odense Universitetsforlag, 1987). 182 s. + 12 plancher. - Peder Hansen Resen: Atlas Danicus VI D. Ribe stift. Udgivet af Susanne Lykke Nielsen. (Odense Universitetsforlag, 1987). 202 s. + 8 plancher.