Harald Jørgensen: Lokaladministrationen i Danmark. Oprindelse og historisk udvikling indtil 1970. En oversigt. Administrationshistoriske studier nr. 11. (Rigsarkivet, 1985). 627 s. - Witte, Jørgen (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
-