Søens folk, Beretninger fra arhundredskiftet Fyrbøder og maskinmester bd. 4. Skibskok og messedreng bd. 5. Sejlskibskaptajn bd. 6. Skibsfører og skipper bd. 7. (Christian Ejlers Forlag, 1986-88). 253 s., 229 s., 275 s. og 247 s. - Fode, Henrik (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
-