Hans Schultz Hansen: Det nordslesvigske landbrug og den danske bevægelse 1880-1914. (Historisk samfund for Sønderjylland, 1985). 251 s., 105 kr. - Stendal Pedersen, Finn (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
-