Hans Chr. Bjerg, Hans Chr. Dahlerup Koch og P. B. Nielsen: U-både gennem 75 år. Det danske ubådsvåben 1909-84. (1984). Jørgen Petersen: Mit liv i Søværnet 1934-80. (1985). Hans Chr. Bjerg (red.): Lex Rechnitzer. Optegnelser …. om tilblivelsen af Lov om Sø - Willemoes Jørgensen, Per (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
Hans Chr. Bjerg, Hans Chr. Dahlerup Koch og P. B. Nielsen: U-både gennem 75 år. Det danske ubådsvåben 1909-84. (Forum, 1984). 154 s., 150,00 kr. Jørgen Petersen: Mit liv i Søvcærnet 1934-80. (Odense Universitetsforlag, 1985). 191 s., 110,00 kr. (plus moms og porto). Hans Chr. Bjerg (red.): Lex Rechnitzer. Optegnelser af viceadmiral H. Wenck, kontreadmiral H. Rechnitzer og kommandør A. G. Topsøe- Jensen om tilblivelsen af Lov om Søværnet 1932. (Marinehistorisk Selskab, 1985). 185 s., 136,00 kr.