L. E. Fauerholdt Jensen: Danske kornmal i 1600-tallet. Kornskcæpper og korntønder før 1683 med tilbageblik til middelalderen. (Odense University Studies in History and Social Sciences, Vol. 97. Odense Universitetsforlag, 1986). 128 s., 146,- kr. - Holmgaard, Jens (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
-